• Újszülött
JETech Matt Case Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 6.8-Es, Matt Áttetsző Vissza Védő Vékony hátlapot, Anti-Ujjlenyomat (Fekete)

JETech Matt Case Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 6.8-Es, Matt Áttetsző Vissza Védő Vékony hátlapot, Anti-Ujjlenyomat (Fekete)

Buyers rating:
HUF 719.10

Elérhetőség

[Áttetsző Matt Vissza] Matt hozza a helyzet, kényelmes érintse meg az érzést, míg csodálja a telefon kényes logó köszönhetően az áttetsző vissza. [Átfogó Védelmet] Épített rugalmas TPU keret, kemény PC vissza, védi a telefont ellen sokkok okozta véletlen csepp, majd dudorok.Több védő a sokk-felszívódás sarokba-párnákat. [Nincs Ujjlenyomat] A matt vissza tökéletesen távol tartja foltok, ujjlenyomatok, sőt, karcolások.Mindig biztosítanak tiszta, a telefon ügyet. [Részletesen] Pontos kivágások a hangszóró, kamera, a gombok, illetve egyéb portok lehetővé teszi, hogy használja a jellemzők, valamint az ellenőrzések általában.Sőt, emelt szélek körül a képernyőn, a fényképezőgép hatékonyan megakadályozza a felületi karcolások. [Slim & Karcsú], Kizárólag illik Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6.8 Cm.Vegyük esztétika, a védelmet figyelembe.Ez a védőburkolat nem fogja, hogy a telefon meg terjedelmes, de nem scarify a kompatibilitás vezeték nélküli töltő. [Áttetsző Matt Vissza] Matt hozza a helyzet, kényelmes érintse meg az érzést, míg csodálja a telefon kényes logó köszönhetően az áttetsző vissza. [Átfogó Védelmet] Épített rugalmas TPU keret, kemény PC vissza, védi a telefont ellen sokkok okozta véletlen csepp, majd dudorok.Több védő a sokk-felszívódás sarokba-párnákat. [Nincs Ujjlenyomat] A matt vissza tökéletesen távol tartja foltok, ujjlenyomatok, sőt, karcolások.Mindig biztosítanak tiszta, a telefon ügyet. [Részletesen] Pontos kivágások a hangszóró, kamera, a gombok, illetve egyéb portok lehetővé teszi, hogy használja a jellemzők, valamint az ellenőrzések általában.Sőt, emelt szélek körül a képernyőn, a fényképezőgép hatékonyan megakadályozza a felületi karcolások. [Slim & Karcsú], Kizárólag illik Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 6.8 Cm.Vegyük esztétika, a védelmet figyelembe.Ez a védőburkolat nem fogja, hogy a telefon meg terjedelmes, de nem scarify a kompatibilitás vezeték nélküli töltő.Matt Áttetsző Vissza Védő Vékony Hátlapot, Anti-Ujjlenyomat.

A tulajdonságokhoz

Termékek a kategóriában