• Újszülött
Antsturdy Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 6.9 Tárcája az esetben 【RFID-Blokkoló】【Cipzár Poket】【7 Card Slot】 PU Bőr Flip Tok

Antsturdy Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 6.9 Tárcája az esetben 【RFID-Blokkoló】【Cipzár Poket】【7 Card Slot】 PU Bőr Flip Tok

Buyers rating:
HUF 2069.10

Elérhetőség

【Kompatibilis Modellek】 :
Csak Kompatibilis Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5 G 6.9".Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell megvásárlása előtt ezt a terméket.
. 【Luxus PU Bőr】 :
Kiváló minőségű % 100 kézzel készült luxus pu bőr + TPU belső héj, a bőr felülete vízálló, karcolás, ujjlenyomat-ellenálló.A bőr esetben lenyűgöző.Kényelmes tapintású, praktikus, könnyen karbantartható, a finom vágás, varrás, kézimunka kialakított által képzett munkaerő.
. 【Cipzáras Zseb + RFID-Blokkoló】 :
Van egy cipzáras zseb tárolni érmék, változás, kulcsok, számlák, stb., valamint egy oldalsó zseb minden elöl, belső oldala store-változás, vagy a számlát.
6 fontos hitel kártya slot, üzleti kártya tulajdonosok, illetve a jogosítvány kártya slot, 【6 RFID-Blokkoló Független Kártya Slot】tudja blokkolni az RFID jeleket, ami megakadályozza a jogosulatlan szkennerek védi a kártya adatait.
. 【Csuklópánt+Állvány+Mágneses Bezárása+Puha TPU】 :
Van egy csuklópántot, hogy lehet csatolni a pénztárca, telefon esetében a kényelem, valamint nála.。Támogatja a multi-angle összecsukható filmeket nézni, vagy video chat.
【Erős Mágneses Bezárása】A bőrtok mindig zárva marad, hogy megvédje a telefon hatékonyabban.
【Ütésálló TPU Puha Héj】Pontos üreges gombok, könnyen érintse meg a gyors választ.A puha TPU shell rázkódásálló and drop-bizonyíték.
. 【Antsturdy Szolgáltatás】 :
Ha a termékek bármilyen minőségi probléma, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk számított 6 hónapon belül, miután megkapta a termékek, meg fogja oldani a termék minőségi problémákat azonnal a probléma Megoldás csere, illetve a garancia, csak nekünk e-mailt, lépjen kapcsolatba az eladóval, közvetlenül a kirakat : Antsturdy.Állvány.

A tulajdonságokhoz

Termékek a kategóriában