• Újszülött
AirPod Pro 2 Esetben, Aranyos Rajzfilm Design Esetben Kompatibilis a 2022 AirPod Pro 2 Esetben,2019 AirPod Pro Esetében.

AirPod Pro 2 Esetben, Aranyos Rajzfilm Design Esetben Kompatibilis a 2022 AirPod Pro 2 Esetben,2019 AirPod Pro Esetében.

Buyers rating:
HUF 1.33

Elérhetőség

【3 D-s Rajzfilm formában】 Ez egy nagyon elegáns, egyedi rajzfilm Airpod Pro 2 eset,hogy az Airpod Pro 2 Töltés Esetben csinos, színes,nagyon alkalmas a lányok, gyerekek, tinédzserek. 【Magas minőségű szilikagél】A felhasznált anyagok ebben az esetben készült, magas minőségű, puha szilikon anyag, amely kemény, tartós, nem könnyen deformálódik.Kényelmes, puha tapintású.Tudja védeni a Airpod pro 2 porfrom por, szennyeződés, karcolások, hatásai. 【Multi-function】pontos töltő port kivágás biztosítja a kényelmes, zavartalan töltés Kompatibilis vezeték nélküli töltés.Egy tartós kerékpár visszapillantó tükör, Hogy az utazás kényelmesebb. 【Kiváló őszi védelem kialakítása】Ez az elegáns, fejhallgató esetben teljesen lezárja az Airpod pro 2.Amikor az Airpod pro 2 esetben véletlenül esik,Egyenletesen, majd keringenek az ütközési erő a ház,ez védi a Air Pod pro 2 esetben a kárt. 【A figyelmes szolgáltatás】Alkalmazandó Air Pod Pro 2 esetben .Ha bármilyen kérdése van, vagy nem elégedett a termékeket, nem tudja, mi pedig segítünk, hogy ön azonnal.Mi is támogatjuk a visszatérítés vissza szolgáltatás, így nem kell aggódnod. 【3 D-s Rajzfilm formában】 Ez egy nagyon elegáns, egyedi rajzfilm Airpod Pro 2 eset,hogy az Airpod Pro 2 Töltés Esetben csinos, színes,nagyon alkalmas a lányok, gyerekek, tinédzserek. 【Magas minőségű szilikagél】A felhasznált anyagok ebben az esetben készült, magas minőségű, puha szilikon anyag, amely kemény, tartós, nem könnyen deformálódik.Kényelmes, puha tapintású.Tudja védeni a Airpod pro 2 porfrom por, szennyeződés, karcolások, hatásai. 【Multi-function】pontos töltő port kivágás biztosítja a kényelmes, zavartalan töltés Kompatibilis vezeték nélküli töltés.Egy tartós kerékpár visszapillantó tükör, Hogy az utazás kényelmesebb. 【Kiváló őszi védelem kialakítása】Ez az elegáns, fejhallgató esetben teljesen lezárja az Airpod pro 2.Amikor az Airpod pro 2 esetben véletlenül esik,Egyenletesen, majd keringenek az ütközési erő a ház,ez védi a Air Pod pro 2 esetben a kárt. 【A figyelmes szolgáltatás】Alkalmazandó Air Pod Pro 2 esetben .Ha bármilyen kérdése van, vagy nem elégedett a termékeket, nem tudja, mi pedig segítünk, hogy ön azonnal.Mi is támogatjuk a visszatérítés vissza szolgáltatás, így nem kell aggódnod.Kompatibilitás : 3 D Cool Design Az Air Pod Pro 2 Eset/ Air Pod Pro .Nem Kompatibilitási Airpod 3 esetben Airpod 1/2 esetben Anyag : Magas minőségű Szilikon,ez az Anti-Ujjlenyomat, Anti - Karcolás, Anti-Drop stb.Új Egyedi Design : Ez a 3 D-s Hűvös Air Pod Pro 2 Esetben nagyon aranyos,Ez egy jó ajándék a gyermek,fiú barátja.Levehető Karabiner : Tartós Karabiner teszi a Airpod Pro 2 esetben elérhető, biztonságos ellen elvesztés, valamint a lopások.Töltés port : Miután a telepítés befejeződött, a töltés port is lehet használni, általában.Termékek Közé 1×Air pod Pro 2 Esetben ( Airpod Pro 2 csomag NEM tartalmazza ) 1×Rögzítő Karabiner.

A tulajdonságokhoz

Termékek a kategóriában