• Újszülött
Unsutuo Esküvői Fejdísz Levelek Kristály Hajpánt Baba Levegőt Menyasszonyi Haj Szőlő Tartozékok Gyöngy, a Menyasszony (Ezüst)

Unsutuo Esküvői Fejdísz Levelek Kristály Hajpánt Baba Levegőt Menyasszonyi Haj Szőlő Tartozékok Gyöngy, a Menyasszony (Ezüst)

Buyers rating:
HUF 3.33

Elérhetőség

Kézzel készített esküvői virág haj kiegészítők szép tenni a menyasszonyok, vagy koszorúslány lesz egy csodálatos, fényűző, klasszikus megjelenés!.Hossza az esküvő levél haj szőlő a menyasszony a képen : 8.6 a / 22 cm.Választható Színek : Arany, Ezüst.Menyasszonyi kristály haj, ékszerek készült levelek, virágok, szikra strassz.Alapja egy vezetéket, megbízható, erős.Ez lehet viselni, az egész olyan frizura, ami csillog alatt csillagfényes ég!Lehetséges, hogy ez a fátyol, a javításhoz a fejét, vagy más frizura.Az esküvői haj tartozékok végén két ciklus, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse a haját, hajtűk, szalagok.Ne aggódj, amíg a tánc a nagy nap. ❖AZ ESKÜVŐ HAJ TARTOZÉKOK❖ ♥Itt Feality kínálunk, kézzel készített esküvői haj darab menyasszony, mint a virág, fejpánt, hogy mindenki érzi, gyönyörű, gyönyörű. ♥Kristály haj koszorút a menyasszony. ♥Kecses szőlő kézműves a marquise strassz -, üveg gyöngyökkel.Így készült a finom ékszer drót, amely lehetővé teszi, dísz, hogy ragyog. ♥Esküvő haj ékszereket gyönyörű, meg lehet viselni, túl a csúcson, vissza, át homlokát vagy a szövés során szinte minden frizura. ♥Esküvő haj kiegészítők alkalmas esküvőre, partikra, esténként különleges alkalmakra, ajándék vagy alkalmi viselése. ♥Lehet biztosítani, hogy a frizura segítségével hajcsatot,menetvágó őket a hurok mindkét végén a haj szőlő. ♥Ez egy lenyűgöző esküvői haj darab komoly szikrázó tökéletes a modern éteri menyasszony, aki szeretné, hogy adjunk egy kis csillogás a hóbort. ♥Alkalmas bárki bármilyen különleges alkalmakkor, mint például esküvő, party, este, jelmez, születésnap, ünnep vagy évforduló ajándék. ♥Egy ajándék ötlet menyasszonyi zuhanyzó vagy más fontos esemény az esküvő attribútumok, hogy csodálatos benyomás minden esetben, mivel a stúdió értékek minőségű anyagok, mint amennyit tervez. ❖ÉSZRE❖ A szín lehet kisebb eltér a képet, mert a különböző megjelenítési beállítást.Kérem engedje meg, 1-2 cm-es hibák méret, mert ez által mért kezét. ❖Lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA,❖ Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Válaszolni fogunk önnek AZONNAL. ✧Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt✧ ~♥~.

A tulajdonságokhoz

Termékek a kategóriában