• Újszülött
XJJZS Zenei Music Box Romantikus Zene Doboz Romantikus Születésnapi Ajándék Barátnőm Karácsonyi Gyermek (Szín : Rózsaszín)

XJJZS Zenei Music Box Romantikus Zene Doboz Romantikus Születésnapi Ajándék Barátnőm Karácsonyi Gyermek (Szín : Rózsaszín)

Buyers rating:
HUF 3456.00

Elérhetőség

♥ Nem csak egy zene doboz, vagy egy ékszeres dobozt, lehet szervezni a mocskos asztalon. ♥ romantikus kettős szerelem alakú, aranyos balett lány, különleges, elegáns. ♥ Méretek : 21 × 13 × 22 cm. ♥ Tökéletes szülinapi San Karácsonyi ajándék lányoknak. ♥ Hagyományos kézműves, akkumulátor nélkül, környezetvédelem, könnyű használat. ♥ Nem csak egy zene doboz, vagy egy ékszeres dobozt, lehet szervezni a mocskos asztalon. ♥ romantikus kettős szerelem alakú, aranyos balett lány, különleges, elegáns. ♥ Méretek : 21 × 13 × 22 cm. ♥ Tökéletes szülinapi San Karácsonyi ajándék lányoknak. ♥ Hagyományos kézműves, akkumulátor nélkül, környezetvédelem, könnyű használat.Szín : rózsaszín, white When el szeretné forgatni a visszatekerés gombot a doboz alatt, tartsa a zene doboz fedél a kezét, hogy ne sérüljön meg a táncos.Használatakor a zenedoboz, ne hagyja abba, vagy közbe kézzel sérülések elkerülése érdekében.Ne vigyük túlzásba forgatás közben.Ne fordult, amikor úgy érzi, ellenállás, hogy ne sértse meg a mozgást!A csomag Tartalmazza : 1 dupla szív zene box Due kézi mérés, a megengedett mérési eltérés az 1-3cm.

A tulajdonságokhoz

Termékek a kategóriában